+38 (067) 490-90-93Пн-Пт: з 10:00 до 17:00

+38 (067) 490-90-93Пн-Пт: з 10:00 до 17:00

5 СУЧАСНИХ ДЕРЕВ'ЯНИХ БУДИНКІВ 

Коли йдеться про сучасний дерев'яний будинок, складно уявити, наскільки красивим та затишним може бути такий будинок. Талановиті архітектори здатні створити невеликі ультрасучасні котеджі з дерева або розкішні дерев'яні вілли для найвибагливіших клієнтів.
Дерево – це матеріал, який дарує нам затишок та спокій. Додайте сюди сучасну архітектуру, нові технології та красу навколишньої природи – і ви отримаєте найкраще житло для заміського життя. На цьому пості ми зібрали архітектурні проєкти сучасних дерев'яних будинків 2019-2020 року.

1. ДЕРЕВ'ЯНИЙ БУДИНОК - СЛОВЕНИЯ

Дерев'яний будинок, спроектований студією Pikaplus в 2015 році, є невеликим дерев'яним будинком з двома спальнями. Зовні будівля фанерована сайдингом з чорного металу, а всередині - з м'якого світлого дерева.

Скляні двері вітальні виходять на терасу. На кухні вікна унікального дизайну, що пропускають природне світло.

Кухня розташована поруч із їдальнею та має U-подібне планування. Дерев'яна стільниця, білі шафи без фурнітури і відкриті полиці, що плавають по стіні. Нагорі знаходиться спальня та дитяча кімната.

2. AMOROSO RESIDENCE - ЛОС-АНДЖЕЛЕС, КАЛіФОРНіЯ

Готель Amoroso Residence, спроєктований компанією Electric Bowery в 2017 році, є приватним будинком в Лос-Анджелесі. Цей мальовничий будинок площею від 200 квадратних метрів складається з трьох спалень.

Відмінними рисами цієї конструкції, звичайно, є високі стелі, приємна індивідуальна столярка і розсувні скляні двері, які проходять по всій довжині від стелі до підлоги.

Натхненням для створення цієї будівлі послужило поєднання минулого і сьогодення – скандинавський дизайн середини століття та сусідні будівлі у цьому відокремленому анклаві.. 

3. БУДИНОК В ТОРОНТО - КАНАДА

Будинок Торонто - це сучасний двоповерховий будинок, побудований в Канаді. Підрядником Men At Work. Збудований у 2016 році цей будинок розрахований на проживання однієї сім'ї. У будівлі чудово поєднуються традиційні дизайнерські ідеї із сучасною естетикою, створюючи просторий сучасний будинок, який ідеально підходить для прийому гостей та відновлення нормального сімейного життя. Фасад будинку фанерований дошкою планкеном.

Завдяки їхній дизайнерській майстерності та увазі до деталей, цей дизайн отримав нагороду за найкращий ремонт у 2018 році.

4. БУДИНОК МЕТЕЛИКІВ - СПОЛУЧЕНІ ШТАТИ

Ця сучасна будівля була побудована в 2015 році компанією Sagemodern
Будинок може похвалитися тихою та самотньою атмосферою – ідеально підходить для великих сімей, які бажають забути про суєту міського життя. На відкритому повітрі багато місця, а екстер'єр зроблений із дерева із чорними вставками для драматичного ефекту.
Інтер'єр цієї будівлі в основному виконаний із дерева, включаючи стелю. Відкрите планування першого поверху будинку означає, що їдальня, кухня, вітальня, камін та вітальня займають однаковий простір.

Крита тераса – це ідеальне місце для трапези на відкритому повітрі. Кухня може похвалитися островом з барною стійкою з темного дерева і красиво контрастує зі світлими стільницями та шафами. На першому поверсі також є передпокій із сушаркою для взуття та рукавичок.

5. VALLEY VILLA – ЛИТВА

Вілла Valley була збудована у 2016 році литовською фірмою Arches. Розташований на сонячному боці долини, недалеко від невеликого містечка Рагува, це місце є природною зоною далеко від динамічного міського центру.
Проєкт відповідає сучасним смакам і дотримується суворих правил зонування. Складений L-подібний план поверху будівлі виконує різні функції. Унікальна форма будинку допомагає контролювати зовнішній вигляд, а також світло.

Наші популярні проєкти

Illustration

Проект Скандинавський

● Загальна площа: 164 м²
Площа з терасою: 179 м²
Кімнат: 4, Ванна: 2

Illustration

Проєкт Кедр-124

● Загальна площа: 124 м²● Площа з терасою: 135 м²● Кімнат: 4, Ванна: 1

Illustration

Проєкт Кедр Волинь-143

● Загальна площа: 126 м²● Площа з терасою: 143 м²● Кімнат: 4, Ванна: 2

Made with